Ingrediente
2 pulpe de pui, 1 piept de pui, 2 morcovi, 1 pastarnac, 1 ceapa, 1/4 radacina de telina, 200 g smantana, 2 galbenusuri, 3 catei de usturoi, 1 lamaie, sare si piper, dupa gust, patrunjel verde
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
4 voturi
Mod de preparare
Se adauga apa, cu un cm mai putin pana la MAX. Se adauga, dupa gust, sare.
Se conecteaza multicooker-ul la curent si se inchide etans capacul, sa fie pe pozitia blocat.
Se seteaza pe SOUP pe 15 minute si se apasa pe START.
Cand s-au scurs cele 15 minute, se poate deschide supapa de abur, folosind o manusa de bucatarie. Eu am ales sa las sa se elibereze aburul in mod natural si am deschis capacul dupa ce a mai stat 10 minute.
Folositi o manusa de bucatarie, in caz ca mai are abur.
Se deconecteaza aparatul de la sursa de curent.
Se scoate carnea si legumele. Pieptul de pui si legumele, in afara de ceapa, se taie in cubulete.
Smantana se amesteca intr-un bol impreuna cu cele 2 galbenusuri.
Se adauga un polonic de supa fierbinte si se amesteca.
Se toarna usor in aparatul Multicooker Crock-Pot Express si se amesteca.
Se adauga usturoiul pisat si lamaie, dupa gust.
La servit, se pun cuburi de legume si carne in bol si se toarna ciorba cu polonicul.
Se presara patrunjel tocat si se serveste.
Pofta buna!