Reteta postata pe: 16 iunie 2009
Ingrediente
Carne de rata (fara piept si picioare), 2 cepe, morcov, pastarnac, telina ,ardei, suc de rosii, sare, bors sau orice altceva pentru acrit,1 ou, leustean verde sau orice tip de verdeata preferati
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Se portioneaza carnea de rata, se pune la fiert in apa rece, se arunca prima apa cand incepe sa fiarba.Se spala din nou carnea si se pune la fiert in alta apa.Se spumeaza si se lasa sa fiarba putin mai mult deoarece carnea de rata este mai tare decat carnea de pui sau gaina.Cand incepe sa se patrunda se adauga ceapa, morcovul, pastarnacul si telina ticate marunt sau date pe razatoare.Se lasa sa fiarba, iar dupa un timp aproape de final se pune ardeiul tocat marunt. Se potriveste de sare, se adauga sucul de rosii.La final, cand toate sunt fierte se acreste ciorba si se drege cu ou.Se opreste focul , se presara verdeata dorita si se acopera oala cateva minute inainte de servire.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE RATA" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Se spala, se curata de coaja si se toaca marunt morcovul, pastarnacul si radacina de patrunjel.
Se
2 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
florenta , 27 octombrie 2009
bravo,executata cu adevarat profesional,cu mult bun gust!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 iulie 2009
Farte bine arata ciorba!