Reteta postata pe: 03 iunie 2008
Ingrediente
-doua salate mari, -1 ceapa, -cateva jumari sau sunca, -o cana suc de rosii, -½ sau ¾ bors, - fidea, -leustean, -marar, -sare, -delicat, -ou
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Jumarile ( sau sunca, care se taie cubulete) se călesc, cand sunt aproape gata se adaugă ceapa tocata marunt si se caleste in continuare pana devine sticloasa.
Apoi se adauga sucul de rosii si se mai lasa 5 minute sa fiarbă, dupa care se adauga salata tocată mărunt si se lasa sa se inmoaie salata.
Apoi se adaugă borşul si apa si se lasa sa fiarba.
Când este aproape gata se adauga fideaua , oul batul, se drege cu sare, iar la final se adaugă mararul si leusteanul tocat.
Poftă buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE SALATA" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Se taie baconul feliute subtiri si se prajesc. Eu golesc grasimea de la bacon si folosesc fat free
12 voturi
3 comentarii
1h 20 min
Salata verde se desface frunza cu frunza si se spala bine , apoi se pune la scurs.Dupe aceasta ,
10 voturi
7 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iulie 2010
Merita incercata !
valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010
Imi place foarte mult...
Sidy (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2010
N-am mancat niciodata astfel de ciorba de salata...dar nu se stie niciodata. La noi se face complet altfel....
LAURA. BRASOV , 06 februarie 2009
O reteta simpla si la indemana oricui! Multumesc mult pentru postare!