Ciorba de sardine in sos tomat

Curatam toate legumele, le spalam si le taiem dupa preferinta.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de sardine in sos tomat

Ingrediente

  • 2 conserve sardine in sos tomat
  • 1-2 morcovi
  • 1-2 radacinoase albe
  • 1/4 telina
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras
  • 500 ml bulion de rosii de casa
  • 2 linguri ulei
  • leustean
  • cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curatam toate legumele, le spalam si le taiem dupa preferinta.

Morcovul si ceapa le calim in putin ulei, pina cand acesta capata culoarea galbena. Adaugam rosia si ardeiul gras taiate marunt, apoi telina si patrunjelul taiate marunt.

Punem 4 litri de apa, sare, piper si lasam sa fiarba cam 20 de minute pana sunt fierte legumele. Atunci adaugam cartofii taiati cubulete, cimbru si frunze de leustean.

Desfacem conserva de peste si portionam sardinele pe care le adaugam la ciorba, impreuna cu bulionul pus dupa gust.

Lasam sa dea cateva clocote si stingem focul. Deasupra presaram frunze de leustean tocate marunt.

Servim ciorba alaturi de un ardei iute. Daca doriti, puteti adauga la ciorba, in farfurie, o lingura de smantana.

Pofta mare !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise