Punem la fiert sfecla (curatata, spalata), in 3-4 litri apa (eu am avut mai mult timp la dispozitie si m-am jucat cu zarzavatul, la care am folosit pt taiat cutitul ondulat; sfecla am taiat-o sub forma de bradut, ciupercile le-am taiat in 2 pe mijloc). Se fierbe sfecla vreo 50 minute, dupa care adaugam la fiert si restul zarzavatului (curatat, spalat si ,,modelat,, cu amintitul cutit) in afara de dovlecel, care se adauga la sfarsit si se mai fierbe ciorba vreo 10 minute. Cand zarzavatul e fiert, potrivim de sare, adaugam sarea de lamaie si stingem focul. Punem in ciorba o lingura de ulei de masline si patrunjel verde. Ciorba se poate servi si cu smantana adaugata in farfurie, condimentam cu enibahar, piper si putin ardei iute.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii