Ciorba de sfecla rosie cu cartofi

Sfecla o fierbi in coaja, apoi o cureti si o tai cubulete.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de sfecla rosie cu cartofi

Ingrediente

  • 2 bucati sfecla rosie fierte in coaja
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 telina mica
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 pastarnac
  • 8 cartofi
  • 4 linguri rosii cuburi decojite in sos de rosii
  • sare dupa gust
  • leustean uscat
  • marar verde
  • patrunjel uscat
  • Bors

Mod de preparare

Sfecla o fierbi in coaja, apoi o cureti si o tai cubulete. Daca doresti poti sa o tai cubulete (sau sa o dai pe razatoarea mare) si o pui la fiert cruda impreuna cu restul legumelor.

Cureti toate legumele si le speli bine.

Ceapa, morcovul si ardeiul le toci cubulete mici si lei pui la fiert in 3 litri de apa.

Pui telina, pastarnacul si patrunjelul intregi (sau le tai cuburi) si adaugi o lingura de sare. Tai cartofii cubulete si ii adaugi peste legume.

Adaugi sfecla rosie si rosiile din conserva, pui capacul si lasi sa fiarba la foc mic pana cand cartofii sunt fierti.

Inainte cu 5 minute ca ciorba sa fie gata adaugi bors dupa gust, iar la sfarsit se pune verdeata tocata marunt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise