Spalam oasele bine si le punem la fiert in 3 liti de apa cu un praf de sare. Inlaturam spuma care se formeaza.Daca apa scade prea mult mai adaugam apa fierbinte.
Dupa ce au fiert circa 30 de minute adaugam legumele congelate si ceapa si morcovul taiate cubulete.Lasam sa fiarba in continuare iar cand legumele devin moi adaugam si rosiile.
Separat dam borsul intr-un clocot si il turnam in ciorba.Potrivim gustul de sare.
Taiteii ii punem cand ciorba este aproape gata ,in 4-5 minute fierb.
Adaugam verdeata tocata la sfarsit.Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii