Punem sunca la fiert.
Punem sunca la fiert, in apa cu ingredientele mai sus mentionate si o fierbem bine de tot, pina intra furculita in ea.
Curatam morcovul, ceapa verde si usturoiul.
Morcovul il radem pe razatoare si apoi il calim in putin ulei (va da culoare ciorbei).
Adaugam ceapa verde si o calim putin impreuna cu morcovul.
Punem zeama de pe sunca fiarta, peste morcovul calit.
Frunzele verzi sunt spalate bine, iar la stevie, indepartam nervura de pe mijlocul frunzei, apoi taiem fasii frunzele de stevie si pe cele de macris.
Adaugam usturoiul in ciorba si frunzele de leustean (mai putin o crenguta).
Lasam sa fiarba pina cand toate legumele sunt fierte.
Galbenusurile le amestecam bine cu smantana si cu 1-2 polonice de ciorba fierbinte, apoi le rasturnam in ciorba care a fiert si sub care am stins focul.
Potrivim gustul de sare si piper si o crenguta de leustean o tocam marunt si o presaram deasupra ciorbei.
Servim ciorba fierbinte alaturi de ardei iute, obligatoriu.
Si acum sa vedeti cum arata sunca pe la noi : gata afumata
Nu apelati la sunca afumata artificial, cu E-uri si mai stiu eu ce prin ea, fiindca nu veti obtine gustul celei naturale.
Pofta mare sa aveti! Cu siguranta veti fi incantati de gustul bun al ciorbei acrite cu macris...
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii