Prima oara se pune carnea la fiert in apa cu sare.Intre timp dam prin razatoare ceapa si morcovul,si pisam usturoiul.
Cand carnita e aproape fiarta se opreste,si se taie cubulete.Morcovul,usturoiul si ceapa,se calesc,pana prind o culoare frumoasa,apoi in apa care fierbe se pune carnea,si morcovul cu ceapa calite.Se pune un pumn de orez si se lasa pana este fiert orezul.Cand a fiert orezul,se adauga sare,piper,cubuletul de gaina,si otet dupa gust,dupa care se opreste.
Intre timp batem ouale intregi cu smantana,si dupa 15 minute ce am oprit se adauga smantana cu oul peste supica,si apoi adaugam si tarhonul.Se mai adauga sare,daca e nevoie.
Pofta buna!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii