Curăţaţi bine plantele, spălaţi în mai multe ape.
Într-o cratiţă căliţi frunzele în unt, apoi adăugaţi cartofii cuburi, apa şi sarea.
Fierbeţi cam 20 de minute. Mixaţi cu smântâna, piperul şi nucşoara.
Se poate consuma aşa sau adăugaţi nişte ravioli care fierb cam în 5 minute.
Puteţi folosi crutoane în loc de paste.
Am modificat de data asta, călind nişte ceapă în unt, apoi am adăugat la urmă iaurt şi nişte pastă de ardei iute.
E bună şi fără iaurt sau smântăna, servită nemixată.
O puteţi modifica, după imaginaţia fiecăruia. De exemplu, cu o mână rasă de caşcaval deasupra.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii