Carnea am taiat-o si am pus-o la fiert timp de 1 h, spumam la nevoie.
Carnea am taiat-o si am pus-o la fiert timp de 1 h, spumam la nevoie. Pentru ciorba de vacuta, aleg acelasi tip de carne pentru ca fierbe destul de repede si este foarte gustoasa (steaks bovine).
Intre timp curatam, spalam si tocam legumele si, in cazul in care carnea este aproape fiarta, se adauga legumele. Fasolea si mazarea sunt la conserva si le adaug la sfarsit, cand celelalte legume sunt fierte. Adaug si sucul de rosii, care a fost facut in casa si las sa fiarba pentru inca 5 minute, apoi potrivim de sare si acreala. La sfarsit adaugam leusteanul (congelat in cazul meu, ca aici nu se gaseste)
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii