1.Se taie carnea cubulete si se pune la fiert intr-o oala cu apa si sare.Prima apa o schimb intotdeauna
2.Se adauga ceapa tocata marunt cand carnea este pe jumatate fiarta.
3.Toate legumele sunt taiate marunt si se inabusa intr- o cratita cu 2 linguri de ulei timp de 15 minute.
4.Cand carnea este aproape fiarta se adauga toate legumele.
5.Inainte cu 10-15 minute sa fie ciorba gata adaugam bulionul, delicatul si putina sare de lamaie ca sa o acrim
6.Cand ciorba este gata se presara pe deasupra patrunjelul tocat marunt.
7.Sfat.Pentru ca manzatul sa fiarba mai repede se pune in oala o lingurita de inox.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii