Mod de preparare pentru ciorba de vacuta:
1.Se taie carnea cubulete si se pune la fiert intr-o oala cu apa si sare.Cand incepe sa fiarba, aruncam prima apa si punem una noua.
2.Se adauga ceapa tocata marunt cand carnea este pe jumatate fiarta.
3.Toate legumele sunt taiate marunt si se inabusa intr- o cratita cu 2 linguri de ulei timp de 15 minute.
4.Cand carnea este aproape fiarta se adauga toate legumele.
5.Inainte cu 10-15 minute sa fie ciorba gata adaugam bulionul, delicatul si putina sare de lamaie ca sa o acrim
6.Cand ciorba este gata se presara pe deasupra patrunjelul tocat marunt.
7.Sfat.Pentru ca manzatul sa fiarba mai repede se pune in oala o lingurita de inox.
Pe farfurie vor fi un ardei iute pentru cine doreste, smantana ornata cu o frunza de patrunjel si bineinteles painica.
Mod de preparare pentru painica si farfurie
Se amesteca toate ingredientele si se framanta 15-20 de minute, dupa care se lasa la crescut aproximativ o ora acoperind castronul cu un prosop.Cand a crescut am luat 2/3 din compozitie si am dat forma farfuriei, iar pe margine am ornat cu boabe de porumb si mazare.Din cealalta treime am preparat doua painici, de forma ovala, iar in centru am pus niste mac.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii