Reteta postata pe: 23 august 2009
Ingrediente
1 buc.sfecla rosie, 1 ceapa rosie, 3 morcovi, 1 dovlecel, 1 cartof, 2 ardei grasi,unul verde si unul rosu, 1 telina radacina mica, 3-4 rosii decojite, 2 linguri ulei, 1/2 l bors proaspat, 2 oua, 1 legatura leustean proaspat tocat
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 10 min
Mod de preparare
Se curata zarzavatul,se spala bine si se taie cubulete(eu am folosit robotul de bucatarie).Intr-o oala de 4 l se pun 2 linguri ulei,se adauga zarzavatul taiat si se caleste la foc cateva minute.Se adauga 2 l de apa,se potriveste se sare(cine prefera poate adauga si un cub concentrata de zarzavat),se lasa sa fiarba pana legumele sunt aproape gata,se adauga rosiile date pe razatoare si borsul,se mai lasa pe foc 15 minute,apoi se bat cele 2 oua cu 2 linguri de apa si se toarna in fir subtire pentru a obtine zdrente de ou.Se opreste focul si se adauga leusteanul proaspat tocat.Se poate servi fierbinte,dar si rece, alaturi de un ardei iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE VARA CU SFECLA ROSIE" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Oasele de porc se tin in apa rece,se oparesc,se spala si se pun la fiert la foc mic.
Tocam telina,patrunjelul,pastarnacul,morcovul
3 voturi
0 comentarii
3h 15 min
In primul rand, punem apa intr-o cratita, in care gatiti ciorba, apoi ne ocupam de perisoare. Condimentam
3 voturi
0 comentarii
1h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate