Intr-o oala,se pune uleiul;cind e fierbinte,se pun morcovii,ceapa,usturoiul(toate taiate marunt);se prajesc putin.Dupa aceea se pune,ardeiul,varza,rosiile,tulpina de telina,taiate felii.Se pune peste ele, apa fierbinte si cam 1 lingura vegeta;se pune sare,dupa gust.Se fierb,semiacoperit cca 40 minute.Se pun citeva frunze de telina(tocate);se amesteca;se fierbe inca 2-3 clocote.
Se ia de pe foc,se pun vreo 3-4 lingurite de zeama de lamiie,sau dupa gust;nu se mai fierbe.Se serveste fierbinte,cu smintina.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii