Se curata morcovul si se taie rondele. Varza se taie fideluta. Ceapa se curata si se lasa intreaga( dupa fierbere se arunca).Gogosarul si ardeiul se taie felii subtiri.
Morcovul , carnatul taiat rondele( poate fi si alt fel de afumatura) si gogosarul se calesc in putin ulei pina acesta capata culoarea portocalie.
Intr-o oala se pune apa si adaugam morcovul si gogosarul calit, varza, ardeiul gras si pasta rosie de ardei, ceapa, sarea si piperul.
Lasam sa fiarba pina ce toate legumele sunt fierte bine.
La sfarsit adaugam mararul taiat marunt si iaurtul( smantana)
Pofta mare !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii