Se curata morcovul si se taie rondele. Varza se taie fideluta. Ceapa se curata si se lasa intreaga( dupa fierbere se arunca).Gogosarul si ardeiul se taie felii subtiri.
Morcovul , carnatul taiat rondele( poate fi si alt fel de afumatura) si gogosarul se calesc in putin ulei pina acesta capata culoarea portocalie.
Intr-o oala se pune apa si adaugam morcovul si gogosarul calit, varza, ardeiul gras si pasta rosie de ardei, ceapa, sarea si piperul.
Lasam sa fiarba pina ce toate legumele sunt fierte bine.
La sfarsit adaugam mararul taiat marunt si iaurtul( smantana)
Pofta mare !
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii