Pregatim legumele, curatandu-le si spalandu-le, apoi le tocam in cuburi, respectiv rondele, dupa caz.
Pregatim legumele, curatandu-le si spalandu-le, apoi le tocam in cuburi, respectiv rondele, dupa caz.
Varza nu o tocam fideluta, ci mai grosier
Portionam carnea si o punem la fiert in apa cat sa o acopere.
Cand incepe sa fiarba, dupa 2-3 clocote, scurgem apa, clatim bine carnea si vasul in care fierbe și o punem din nou la fiert în apă fierbinte, de data aceasta.
O lasam sa fiarba pana cand sa se desfaca de pe os, inlaturand spuma care se formeaza.
Adaugam ceapa si radacinoasele.
Cand radacinoasele incep sa se patrunda bine, adaugam varza si ardeiul.
Adaugam, condimentele si mai asezonam gustul cu putina sare, iar cand varza este fiarta, adaugam pasta de rosii.
Dupa stingerea focului, adaugam si mararul tocat.
Servim ciorba calda, acrita cu zeama de lamaie si cu ardei iute alaturi.
Spor si pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii