Scarita se taie in bucati si se pune la fiert in apa cu putina sare.Intre timp curatam morcovul si ceapa si le taiem marunt apoi le introducem in apa in care fierbe scarita.Adaugam pasta de gofosari si marar verde, lasam sa fiarba.
Varza o taiem dupa preferinta fideluta sau patratele si o adaugam in apa in care fierbe scarita. Adaugam apa daca mai este necesar, piper si boia.Lasam sa fiarba la foc potrivit pina sunt fierte toate.
Mararul verde il tocam marunt si il adaugam la ciorba dupa ce am stins focul.
Ciorba se acreste dupa preferinta cu zeama de pe ardei iuti, zeama de lamaie sau otet.
La servire adaugam smantana la fiecare in farfurie si servim ciorba cu ardei iute.
Pofta mare !
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii