autor:

Burcea_Vasilica

» » , , Borsuri si Ciorbe, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba deasa de legume cu pui si taietei din omleta

Autor: Burcea_Vasilica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2019

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Burcea_Vasilica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 ianuarie 2019

Ingrediente
1 piept de pui, 1 fir de praz, 1 ardei gras rosu, 1 morcov, 1 pastarnac, 1 fir telina apio, 2 oua, 250 gr rosii in bulion, Leusean verde, Sare, piper, 2 l apa, 300 ml bors

Dificultate: Redusa Timp: 1h 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala pieptul de pui, se taie cubulete si se pune fiert cu putina sare. Dupa ce a dat in clocot, se aduna spuma cu supiera.

Se spala, se curata si se taie marunt morcovul, pastarnacul, telina, prazul si ardeiul gras si se adauga la supa.

Se lasa pe foc pana fierb si legumele apoi se taie rosiile cubulete si adauga la supa. Se condimenteaza supa cu sare si piper dupa gust . Se fierbe borsul si se adauga la ciorba.

Se bate oul cu putina sare si se prajeste omleta, la final adaugam putin leusean uscat.

Se taie omleta sub forma unor taietei si se adauga la supa.

La final se adauga leustean verde tocat marunt.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba deasa de legume cu pui si taietei din omleta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofiori mici in sos de branza

Cartofiori mici in sos de branza

Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte. Se

8 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu legumele toamnei

Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 25 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 fir de praz
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 fir telina apio
  • 2 oua
  • 250 gr rosii in bulion
  • Leusean verde
  • Sare
  • piper
  • 2 l apa
  • 300 ml bors

Raporteaza reteta

Retete
de Burcea_Vasilica
Arancini di riso cu piept de pui

Arancini di riso cu piept de pui

Se spala orezul si se pune la fiert asezonat cu sare si piper si sofran Cand orezul este gatit se

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Clatite aperitiv cu piept de pui

Clatite aperitiv cu piept de pui

Se amesteca faina cu sarea, apoi se adauga ouale, putin lapte, uleiul si amesteca bine. Amestecand,

18 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Se caleste pieptul de pui impreuna cu ardeiul si ciupercile in unt apoi adaugi orezul si mai calesti

21 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pilaf de orez cu ciuperci Pilaf de orez cu ciuperci

Ceapa o tai marunt si o pui la calit in ulei. Dupa ce s-a calit ceapa, se adauga morcovul dat pe razatoarea marunt, ardeiul rosu taiat

24 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci de padure cu oua