Pestele se curata bine si se taie bucati.Zarzavatul de curata si se feliaza.Ceapa se lasa intreaga iar dupa fierbere se arunca.
Legumele se pun intr-o oala , apoi se completeaza cu apa necesara.Adaugam sare si piper si lasam legumele sa fiarba acoperit.
Cand sunt aproape fierte se adauga bucatile de peste si frunzele de leustean.Lasam sa mai fiarba 15 minute dupa care potrivim de sare si piper. Cine doreste sa fie mai acra ciorba poate adauga zeama de lamaie.
Se serveste cu ardei iute.
Pofta mare !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii