Ciorba radauteana

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 gaina sau pui
  • un morcov
  • o radacina patrunjel
  • o radacina telina
  • o radacina pastarnac
  • o ceapa
  • un ardei galben sau verde
  • o foaie de dafin
  • piper boabe si macinat
  • 500g smantana
  • 2 galbenusuri de ou
  • o capatana de usuroi(din care faci mujdei)
  • o legatura patrunjel
  • otet (de preferat balsamic)

Mod de preparare

Puiul curatat,transat, se da la fiert in apa clocotita.Dupa un clocot, schimbi apa, de data asta sa fie apa rece. Spumuiesti supa, adaugi legumele, sare, piper boabe, foaie de dafin. Cand carnea este fiarta, o scoti din supa, lasi sa se raceasca si o tai cuburi sau fasii.Legumele le lasi la racit.

Supa o strecori.Dai legumele la blender, (mai putin ceapa si adeiul)cu putina supa, adaugi ouale, smantana.Daca nu ai blender, pasezi legumele, le incorporezi cu smantana in care bati ouale.

Incorporezi legumele cu supa si cuburile de carne,dai un clocot in care adaugi otet(dupa gust), piper, mujdeiul de usturoi.Daca nu servesti ciorba in aceeasi zi, e bine sa adugi otetul si usturoiul inainte de servire.Ciorba o servesti fierbinte, cu patrunjel verde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise