Pulpele de pui se curata, se spala si se portioneaza. Se pun la fiert intr-o oala cu apa.Se curata spuma atunci cand aceasta se formeaza, dupa care se adauga zarzavatul alb curatat, spalat si taiat bucati mari. Cand este zarzavatul fiert se scoate si se lasa deoparte iar carnea se desprinde de pe oase,se taie cuburi si se pune inapoi in oala alaturi de morcov si ardeii rosii taiati cubulete mici. Spre sfarsit se adauga borsul fiert aparte si dupa ce dau 2-3 clocote se trag de pe foc.Dupa ce s-a linistit din fiert se \"drege\" ciorba cu 2 oua batute bine impreuna cu smantana amestecandu-se mereu.
Se serveste ornata cu piper, verdeata, si smantana alaturi de ardei iute.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii