Ingrediente
1 morcov, o albitura, cateva felii de telina, putina varza tocata, putina fasole verde, putina mazare, 2 dovlecei mai mici, cartofi, putina stevie, 1-2 cepe, sare,piper, 3-4 rosii decojite si taiate marunt, 2 catei de usturoi, leustean verde, ulei, tarhon verde, bors dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
32 voturi
Mod de preparare
Cand este fiert totul,se potriveste de sare,piper,se adauga usturoiul tocat , borsul clocotit in prealabil ,apa fiarta sau supa de legume daca mai este nevoie si se mai lasa sa dea in cateva clocote.La sfarsit se pune leusteanul si tarhonul si se opreste focul.
Czompa (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009
Foarte buna ciorba dar si noua ne place sa punem si putina smantana.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009
Multumesc pentru increderea acordata...
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009
Felicitari pentru prezentare si reteta.
mirey (Chef de cuisine) , 01 iulie 2009
E foarte buna ciorba ta!Vara,ciorba de legume are mai multa trecere.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2009
Minunata reteta. Eu as adauga in farfurie o lingura de smantana.