Ingrediente
500 grame carne de vita (taiata cubulete), 1 punga cu mix de legume (morcov, mazare, porumb, ardei gras), 1 plic de bors cu verdeturi instant, 250 grame iaurt sau smantana, 200 grame pasta de tomate, 1 ou, 1 ceapa mica, 5 cartofi mici, 100 grame taitei, 1 lingura de margarina (sau ulei), 1 legatura de patrunjel, piper, praf chilli (boia iute), chimen
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 40 min
12 voturi
Mod de preparare
2-Cand carnea a fiert pe jumatate adaugam si cartofii. Intre timp punem la calit intr-o tigaie in care am incins margarina, ceapa taiata si mixul de legume (ori toata punga ori jumatate, cat vrem)peste care adaugam piper, chilli si chimen (dupa preferinte).
3-Dupa ce am calit ceapa cu legumele le adaugam in oala cu ciorba impreuna cu pasta de tomate.
4-Lasam sa mai dea in 2-3 clocote si adaugam plicul de bors instant si taiteii.
5-Dupa ce mai fierbe 2-3 min, batem oul la care adaugam smantana si putina zeama din ciorba si turnam tot amestecul in oala cu ciorba.
6-Mai lasam 2-3 minute ciorba pe foc dupa care ii oprim focul si adaugam patrunjelul taiat.
7-Pofta Buna!