Conopida se spala si se desface in buchete mici.
Morcovii se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare.
Se pune intr-o cratita uleiul de masline la incins si se adauga ceapa taiata marunt si morcovul.
Se calesc pana ceapa ia culoare aurie; in acest fel supa va lua culoare de la morcovul calit.
Se adauga apa fierbinte si buchetele de conopida; se adauga sarea si Vegeta; se fierb 20 de minute.
Se adauga apoi borsul si se mai fierbe ciorba inca 5 minute.
La ultimele clocote se adauga frunza de patrunjel.
Se drage cu smantana frecata cu 2 lingurite de faina.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii