Dovlecelul se curata si se da pe razatoarea cu ochiuri mari.Rosia, ardeiul si ceapa se taie marunt si se calesc in putin ulei apoi se adauga pasta de ardei rosu si dovlecelul ras.Adaugam apa necesara, sare , piper si 2 crengute de marar si lasam sa fiarba.
Cind sunt toate fierte se stinge focul si laptete batut se amesteca cu un polonic de ciorba fierbinte, se rastoarna peste cealalta ciorba si se presara deasupra marar verde tocat.
Daca nu doriti sa o faceti cu lapte batut, o puteti acri cu Bors Magic.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii