1. Se spala bine legumele si se curata, iar apoi se pun la fiert in oala, mai putin rosiile.
2. Se lasa la fiert 30-40 minute, pana se inmoaie, apoi se adauga rosiile date pe razatoare.
3. Se mai fierb 10 minute si se lasa putin sa se raceasca.
4. Se introduce blenderul si se mixeaza totul foarte bine, pana devine o pasta.
5. Se da din nou la foc, se potriveste cu sare si piper, si cu zeama de corcoduse verzi, dupa gust.
6. La final adaugam mararul tocat fin.
Se serveste atat calda cat si rece, la micul dejun sau la pranz, insotita de paine prajita si alte preparate usoare de vara. Eu sincer, o servesc rece, este una din ciorbitele care sunt foarte bune reci.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii