*Curatam cartofii de coaja ,ii spalam,ii taiem in bucatele.
*Ardeiul ii scoatem cotorul il apalam si il lasam intreg
*Ceapa tot asa
*Usturoiul il curatam si il lasm si pe el intreg
*Morcovul il curatam,spalam si taiem in rondele.
*Rosiile le spalam,le taiem cotorul si le lasam intregi.
*Luama o oala o punem pe foc si adaugam toate cele de mai sus.
*Adaugam apa cit sa acopere cu doua degete mai sus.
*Cind a inceput sa fiarba ,luam spuma,adaugam sare si ulei si lasm sa fiarba cca 25-30 de minute.
Apoi scoatem:ardeiul,ceapa,rosiile si usturouil si le mixam
*Le adaugam impreuna cu pestele spalat si taiat bucatele.
*Lasam sa fiarba inca 5 minute,dupa care oprim focul.
*Servim .Lamiia o taiem in doua si fiecare isi adauga zeama de lamiie in farfurie pentru a o acri.
*Merge si cu o salata.
*Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii