*Curatam cartofii de coaja ,ii spalam,ii taiem in bucatele.
*Ardeiul ii scoatem cotorul il apalam si il lasam intreg
*Ceapa tot asa
*Usturoiul il curatam si il lasm si pe el intreg
*Morcovul il curatam,spalam si taiem in rondele.
*Rosiile le spalam,le taiem cotorul si le lasam intregi.
*Luama o oala o punem pe foc si adaugam toate cele de mai sus.
*Adaugam apa cit sa acopere cu doua degete mai sus.
*Cind a inceput sa fiarba ,luam spuma,adaugam sare si ulei si lasm sa fiarba cca 25-30 de minute.
Apoi scoatem:ardeiul,ceapa,rosiile si usturouil si le mixam
*Le adaugam impreuna cu pestele spalat si taiat bucatele.
*Lasam sa fiarba inca 5 minute,dupa care oprim focul.
*Servim .Lamiia o taiem in doua si fiecare isi adauga zeama de lamiie in farfurie pentru a o acri.
*Merge si cu o salata.
*Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii