Ciorbita de peste(enblanco)

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Ciorbita de peste(enblanco)

Ingrediente

  • *3-4 cartofi
  • *1 ardel verde
  • *1 ceapa
  • *2 rosii
  • *1 morcov
  • *3 catei de usturoi
  • *1 lamiie
  • *sare,ulei de masline
  • * 300 gr peste(puteti folosi pangasius,etc,eu am folosit merlucius)

Mod de preparare

*Curatam cartofii de coaja ,ii spalam,ii taiem in bucatele.

*Ardeiul ii scoatem cotorul il apalam si il lasam intreg

*Ceapa tot asa

*Usturoiul il curatam si il lasm si pe el intreg

*Morcovul il curatam,spalam si taiem in rondele.

*Rosiile le spalam,le taiem cotorul si le lasam intregi.

*Luama o oala o punem pe foc si adaugam toate cele de mai sus.

*Adaugam apa cit sa acopere cu doua degete mai sus.

*Cind a inceput sa fiarba ,luam spuma,adaugam sare si ulei si lasm sa fiarba cca 25-30 de minute.

Apoi scoatem:ardeiul,ceapa,rosiile si usturouil si le mixam

*Le adaugam impreuna cu pestele spalat si taiat bucatele.

*Lasam sa fiarba inca 5 minute,dupa care oprim focul.

*Servim .Lamiia o taiem in doua si fiecare isi adauga zeama de lamiie in farfurie pentru a o acri.

*Merge si cu o salata.

*Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise