Prazul se spala bine si se taie rondele.
Morcovul se curata si se rade pe razatoarea cu gauri mici si se caleste putin in ulei,pina lasa o culoare portocalie.
Cartofii ii curatam si ii taiem cubulete.
Ceapa o curatim si o lasam intreaga.
Dupa ce morcovul s-a calit , adaugam ci celelalte legume si acoperim cu apa. Asezonam ciorba si lasam sa fiarba la foc mic pina sunt fierte toate legumele.
Stingem focul sub ciorba.
Iaurtul il amestecam bine cu doua polonice ciorba fierbinte, apoi rasturnam compozitia in ciorba si invartim.
Ciorba se serveste cu ardei iute.
Cine doreste poate adauga o lingura cu smantana , la servit, in farfurie.
Pofta mare !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii