Se spala puiul,se taie in bucati.Se pune la fiert in 3-4 litri de apa,sau dupa caz.
Cat timp fierbe puiul,se toaca sarzavatul si rosiile marunt.Cand incepe sa fiarba se spumeaza bine.Se adauga zarzavatul tocat,si se lasa sa fiarba.
Cand este aproape fiert se adauga bulionul si sare dupa gust.Se adauga si borsul in functie de cat de acru vrea fiecare ciorbita.
Se bat ouale bine.Cand este fiarta ciorbita se opreste focul.Se adauga ouale si leusteanul verde.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii