Splam bine aripioarele si le taiem in doua ,dupa care le punem la fiert in oala si cand incepe sa fiarba luam bine spuma deasupra.
Tocam legumle cubulete, ceapa marunt si le punem si pe ele la fiert.
Cand s-au fiert amestecam fideaua cu Delikatul.
Punem sucul de rosi dupa care fideaua si o mai lasm sa fiarba inca 15-20 min.
Cand este aproape gata batem un ou ca la omleta si il punem in ciorbita, la sfarsit punem partunjelul tocat marunt
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii