Ingrediente
500 g ciuperci proaspete, 1 ceapa medie, 2 linguri faina, 4 linguri smantana, 1 cana de apa, sare dupa gust, 4 catei de usturoi, o legatura patrunjel
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
16 voturi
Ingrediente
500 g ciuperci proaspete, 1 ceapa medie, 2 linguri faina, 4 linguri smantana, 1 cana de apa, sare dupa gust, 4 catei de usturoi, o legatura patrunjel
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
16 voturi
Sidy (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010
Ciulamaua de ciuperci este delicioasa si sanatoasa.Dar...ai grija de ceapa sa nu se arda ! Ea se caleste pina devine usor sticloasa nu maronie ( asta inseamna ca deja se arde)
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009
Cred ca este tare bun,dar ceapa daca o lasam sa se faca maronie,produsul finit o sa fie amar.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 iulie 2009
Bun!
Redusa
25 min
16 voturi
Sidy (Chef de cuisine)
Ciulamaua de ciuperci este delicioasa si sanatoasa.Dar...ai grija de ceapa sa nu se arda ! Ea se caleste pina devine usor sticloasa nu maronie ( asta inseamna ca deja se arde)