autor:

roxana deaconeasa

» » Sosuri

CIULAMA DE CIUPERCI

Autor: roxana deaconeasa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: roxana deaconeasa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Ingrediente
500 g ciuperci proaspete, 1 ceapa medie, 2 linguri faina, 4 linguri smantana, 1 cana de apa, sare dupa gust, 4 catei de usturoi, o legatura patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

16 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa fideluta si se pune la prajit, dupa ce a prins culoare maronie se adauga ciupercile taiate feliute , se adauga apa si se lasa sa fiarba 15 , intre timp se amesteca smantana cu faina si se pun peste ciuperci , se lasa sa mai fiarba 5 minute dupa care se adauga usturoiul pisat marunt si la final patrunjelul.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIULAMA DE CIUPERCI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci

Va place ciulamaua? Mie da…de orice soi! dar n-am mai pregatit-o de ani de zile, in special

0 voturi    3 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010

    Ciulamaua de ciuperci este delicioasa si sanatoasa.Dar...ai grija de ceapa sa nu se arda ! Ea se caleste pina devine usor sticloasa nu maronie ( asta inseamna ca deja se arde)

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009

    Cred ca este tare bun,dar ceapa daca o lasam sa se faca maronie,produsul finit o sa fie amar.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 iulie 2009

    Bun!

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

16 voturi

Ingrediente

  • 500 g ciuperci proaspete
  • 1 ceapa medie
  • 2 linguri faina
  • 4 linguri smantana
  • 1 cana de apa
  • sare dupa gust
  • 4 catei de usturoi
  • o legatura patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de roxana deaconeasa
FICATEI CU SOS DE ROSII

FICATEI CU SOS DE ROSII

Se fierb ficatei timp de 5 minute, intre timp se pun rosiile decojite si date pe razatoare impreuna

8 voturi    7 comentarii
20 min
Sosuri

Sidy (Chef de cuisine)

Ciulamaua de ciuperci este delicioasa si sanatoasa.Dar...ai grija de ceapa sa nu se arda ! Ea se caleste pina devine usor sticloasa nu maronie ( asta inseamna ca deja se arde)

Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Paste cu creveti si mazare