Autor:
Simona (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 30 august 2009
Ingrediente
1 ceapa, 1 cartof, smantana, 500 gr. ciuperci, piper, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Cartoful se pune la fiert cu putina sare.
Ceapa se caleste pana devine aurie, apoi se scoate separat.
In uleiul unde am calit ceapa se adauga ciupercile.
Cartoful fiert si ceapa se zdrobesc cu furculita sau cu blender-ul si se adauga peste ciuperci, dupa ce si-au lasat apa.
Se adauga smantana, sarea si piperul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Va place ciulamaua? Mie da…de orice soi! dar n-am mai pregatit-o de ani de zile, in special
0 voturi
3 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Kris , 14 septembrie 2009
Ce bine ca s-a postat o reteta de ciulama fara FAINA! Multumim!