Intr-o oala se pun la fiert pipotele si inimioarele de pui,se dau in fiert pana se aduna spuma,apoi se adauga morcovul taiat bucati maricele si cepele taiate in 4.Se mai adauga si cubul Maggi si se fierb bine cam 30-45 de minute.Cand sunt gata,se scurg bine si zeama lasata se strecoara si se pune deoparte. Intr-o tigaie caliti ciupercile scurse de zeama si cand sau rumenit adaugati si inimioarele si pipotele si mai calitile un pic.Dati deoparte si intr-o alta craticioara,preparati ciulamaua dupa care adaugati inimioarele,pipotele si ciupercile si mai lasati 2-3 minute sa fiarba.Opriti focul,adaugati mararul si partrunjelul tocat pe deasupra si doua trei feliute de morcovel taiat rondele pentru decor. Alaturat pune-ti ciulamaua si cu mare pofta treceti la treaba...sa va fie de bine!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii