Pieptul de pui se spala si se taie cubuletze mici. Se topeste putin unt intr-o cratita, si se adauga pieptul de pui. Se lasa sa se caleasca in timp ce se taie ciupercile. Dupa ce carnea s-a rumenit putin, se adauga si ciupercile si se mai lasa la calit impreuna. Apoi se adauga condimentele, urmate de smantana, dar cu grija ca din acest moment sa nu fiarba pentru a nu se branzi.
Se serveste calda, cu mamaliguta sau cu orice doriti dumneavoastra.
Pofta mare!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii