Pieptul de pui se spala si se taie cubuletze mici. Se topeste putin unt intr-o cratita, si se adauga pieptul de pui. Se lasa sa se caleasca in timp ce se taie ciupercile. Dupa ce carnea s-a rumenit putin, se adauga si ciupercile si se mai lasa la calit impreuna. Apoi se adauga condimentele, urmate de smantana, dar cu grija ca din acest moment sa nu fiarba pentru a nu se branzi.
Se serveste calda, cu mamaliguta sau cu orice doriti dumneavoastra.
Pofta mare!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii