CIULAMA DE PUI

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
CIULAMA DE PUI

Ingrediente

  • De exemplu: 3 aripioare
  • o ceapa mica
  • 1/2 morcov
  • 1/2 pastarnac
  • 3-4 linguri ulei
  • 4-5 linguri de faina
  • iaurt
  • sare,piper alb si putin cimbru

Mod de preparare

Aripioarele se curata bine,se spala,se inlatura capetele si se pun la fiert in apa rece cat sa fie acoperite.Dupa ce luati spuma ,adaugati zarzavaturile taiate rondele si lasati sa fiarba la foc mic pana sunt fierte atat carnea cat si zarzavaturile.

Dupa ce s-au fiert ,separat intr-o alta cratita adaugati uleiul si faina amestecandu-le bine. Puneti cratita la foc mic si incepeti sa turnati incet si cate putin din supa amestecand continuu pentru a nu se forma cocoloase si atat cat sa se obtina un sos de consistenta dorita.Se potriveste de sare,piper alb si putin cimbru si se adauga putin iaurt cat considerati ca este de moale sosul,dupa care adagati aripioarele si mai fierbeti 5-6 minute,cu grija sa nu se farame carnea.

Daca doriti puteti adauga si cateva rondele de morcov pentru a da culoare preparatului final.

Eu folosesc iaurtul deoarece este mult mai dietetic si are un gust mult mai bun si mai deosebit decat untul,laptele si smantana.

Incercati si nu veti regreta alegerea facuta!!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise