CIULAMA DE PUI CU MAMALIGUTA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
CIULAMA DE PUI CU MAMALIGUTA

Ingrediente

  • 600gr piep de pui-50ml ulei-50gr unt-100 gr faina-50 gr morcovi-50 gr telina radacina-50 gr ceapa -1 catel usturoi-sare -piper

Mod de preparare

Carnea de pui se spala si se taie cuburi.Morcovii,ceapa,telina se curata si se cresteaza .Usturoiul se toaca.Carnea se fierbe in apa cu sare ,se spumeaza,se adauga legumele si se mai fierbe in continuare cam vreo 30 minute.Apoi supa se strecoara,iar carnea se mentine la cald.Faina se dizolva in supa racita,se pune in uleiul incalzit impreuna cu usturoiul,se omogenizeaza si condimenteaza dupa gust.Se adauga treptat supa incalzita si se fierbe pe foc mic pana se abtine consistenta de ciulama.Pieptul se acopera cu ciulama .Se serveste fierbinte de preferat cu mamaliguta

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise