Carnea se spala si se taie cubulete
Ciupercile se taie feliute
Untul se topeste intr-o tigaie, se adauga carnea si ciupercile, se adauga o cescuta de apa, o lingurita de Secretul Gustului.Se fierbe 10 minute.
Intre timp se pune la fiert si apa pt mamaliguta
Se adauga faina dizolvata cu un pic de apa, si smantana.
Se mai fierbe 2-3 min amestecand continuu. Se ia de pe foc si se adauga piperul si facultaiv un pic de mujdei de usturoi.
Se termina si mamaliguta de preparat
Se serveste imediat cu patrunjel tocat alaturi de mamaliguta
Este un preparat delicios, satios si usor !!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii