Reteta postata pe: 13 februarie 2010
Ingrediente
500 g ciuperci proaspete, zeama de lamaie, unt, dupa gust, 2-3 catei de usturoi
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Ciupercile se curata,se spala,se scot usor coditele si se tin 5-10 minute in apa cu putin otet ,dupa care se clatesc si se lasa la zvantat.
O parte din codite se toaca marunt. Asezam ciupercile in tava, le stropim cu zeama de lamaie, dupa care se pune in fiecare palariuta codite tocate ,usturoi pisat sau tocat marunt,cate o bucatica de unt ,se presara sare,piper,cimbru dupa gust si se introduce tava la cuptor cu setarea grill 15-20 min. Se servesc ca atare sau ca si garnitura la diferite preparate din carne si peste .
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci coapte la grill" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii
9 voturi
4 comentarii
20 min
Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace.
Se intorc
0 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010
Multumesc mult...
constanta proca (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010
Sunt o bunatate.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010
Foarte bune.
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 19 februarie 2010
Super aromate! Imi plac foarte mult ciupercile.Am salvat reteta.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010
Multumesc Zana....Ma bucur ca-ti plac...
zana b. (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010
Delicioase!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 februarie 2010
Ma bucur ca ti-au placut Alice.Multumesc...
valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 februarie 2010
Multumesc Carmen...Asa se blocheaza pozele in ultima vreme...
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010
O bunatate,felicitari.Trec si saptamana care vine sa le vad,acum nu vor sa se deruleze.Ai votul meu.