Reteta postata pe: 27 mai 2012
Ingrediente
6 ciuperci mari, 1 morcov de marime medie, 1 ardei gras rosu, 1 ceapa mare, 2 catei de usturoi (obtional), 1 bucata carnacior proaspat, 1 felie de cascaval delaco, 15 fire de patrunjel, 5 fire de marar, curry,piper, sare, 50 gr, de ulei de floarea soarelui
Dificultate: Medie | Timp: 20 min
Mod de preparare
Se taie morcovul si ciupercile rondele impreuna cu ceapa si se pune la calit in 50 de gr de ulei, pana se inmoaie putin. Apoi se curata usturoiul si se feliaza din cutit si se adauga peste legume. Dupa preferinte se poate adauga 1 carnacior proaspat taiat bucatele de 2-3 cm sau cascavalul. Eu le-am pus pe amandoua. Se lasa la foc mediu sub capac 20 de minute. Cu 5 minute inainte de final adaugati condimentele, iar la final presarati pe deasupra patrunjelul si mararul. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu legume si cascaval" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte.
Se
8 voturi
1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm.
Pentru inceput pregatim
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate