Se spala si se feliaza marunt ciupercile, se curata si se toaca ceapa. Intr-o tigaie antiaderenta puneti la calit in ulei ceapa, dupa cateva minute adaugati ciupercile si cateva feliute de peperoni, putina verdeata tocata, apoi condimentati. Acoperiti tigaia cu un capac si lasati la foc mic 5-6 minute pana scade zeama pe care o lasa ciupercile.
Spargeti ouale intr-un castronel, apoi turnati-le peste ciuperci si amestecati usor. Mai lasati pe foc 2-3 minute pana se incheaga ouale.
Garnisiti cu rosii, patrunjel si peperoni.
Pofta buna.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii