Se spala si se feliaza marunt ciupercile, se curata si se toaca ceapa. Intr-o tigaie antiaderenta puneti la calit in ulei ceapa, dupa cateva minute adaugati ciupercile si cateva feliute de peperoni, putina verdeata tocata, apoi condimentati. Acoperiti tigaia cu un capac si lasati la foc mic 5-6 minute pana scade zeama pe care o lasa ciupercile.
Spargeti ouale intr-un castronel, apoi turnati-le peste ciuperci si amestecati usor. Mai lasati pe foc 2-3 minute pana se incheaga ouale.
Garnisiti cu rosii, patrunjel si peperoni.
Pofta buna.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii