Ciupercile se curata,se scot piciorusele, se spala,se sterg bine,se presara sare,piper,cimbru si se aseaza in fiecare ciupercuta cate o bucatica de unt.
Se introduc la cuptor 10-15 minute sa se inmoaie,apoi se scot din cuptor si se sparge cate un ou in fiecare ciupercuta,dupa care se mai condimenteaza,iar de jur imprejur se toarna sosul alb .
Se reintroduc la cuptor pana se incheaga ouale,se leaga sosul si se servesc calde .
Sosul alb se obtine din amestecul,omogenizarea ingredientelor (smantana, branza, cascaval, marar), sare,piper dupa gust.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii