Ciuperci cu smantana si patrunjel

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Ciuperci cu smantana si patrunjel

Ingrediente

  • 500 gr ciuperci
  • 300 gr smantana
  • 2 linguri faina
  • 50 ml ulei pentru prajit
  • patrunjel si sare dupa gust

Mod de preparare

Curatam ciupercile de coaja, le separam de codite si le spalam bine. Le punem la scurs intr-o strecuratoare de plastic. Cand s-au scurs le taiam in 3-4, iar coditele in 2 si le punem la prajit intr-un vas acoperit. Mestecam din cand in cand, si cand sunt prajite adaugam smantana amestecata cu faina si sarea, dand focul la mic. Mestecam sa nu se prinda de vas si cand a prins consistenta inchidem si adaugam patrunjelul.

Se serveste calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise