autor:

dicarmencitta1957

» » , Aperitive, Retete vegetariene

Ciuperci cu unt si cascaval

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 octombrie 2009

Ingrediente
30 - 40 de ciupercute mai mari,, 300 gr cascaval,, 75 gr unt,, sare, piper proapat macinat, vegeta,, cateva frunzulite de menta.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

12 voturi

Mod de preparare

Curatam ciupercile (au o pielita la exterior pe care eu o curat, pentru orice eventualitate deoarece contin mult praf). Dupa ce le-am curatat, le spalam bine in cateva jeturi de apa. Le punem intr-o tava de yena si in fiecare ciupercuta punem un cubulet de unt si un cubulet de cascaval, adaugam dupa preferinta sare, piper proaspat macinat sau vegeta fara sare sau adaosuri. Cascavalul in combinatie cu untul da o savoare deosebita ciupercutelor.Le bagam la cuptor pentru 20 - 30 de minute dupa care se pot servi ca si o garnitura la peste sau la orice friptura.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu unt si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Risotto cu mazare si mar verde

Risotto cu mazare si mar verde

Intr-o oala punem la fiert cubul de supa in cca. 1 litru de apa. Intr-o tigaie punem la calit ceapa

1 vot    0 comentarii
45 min
Retete vegetariene

"Mujadara "- Orez cu linte- specific tarilor arabe

Lintea se curata, se spala si se pune la fiert cu 1 litru de apa, in care s-a pus 1/2 lingurita

15 voturi    15 comentarii
50 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 9 %
219.99 lei
199.99 lei

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cami , 05 februarie 2019

    Pielita ciupercilor doar se spala bine,nu se indeparteaza.In ea sta toata aroma...

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2009

    Foarte bune, fac si eu umplute cu branza.

  • Ramona

    Ramona (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2009

    Sunt asa de bune, incat fac ciupericile cu diferite umpluturi. Preferatele mele sunt cele cu ceapa, sunca, verdeturi si branza aspra-de oaie...Mai am si varianta cu ciupercute tocate, prajite in sos de usturoi, cu mozzarela si arome mediteraneene, la care se adauga putina pasta de tomate...sau doar simple, cu branza de brduf si pier!! Sunt delicioase!!

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

      Super bune ciupercutele cu cascaval.Eu am umplut ciupercute cu ficat de pasare , cu carne si orez;sunt delicioase.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

      Tare gustoase!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

      Tare bun.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

      O bunatate...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

      Mmmmmmmm ce apetisanti sunt!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

12 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

Cami

Pielita ciupercilor doar se spala bine,nu se indeparteaza.In ea sta toata aroma...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Granita de pepene rosu Granita de pepene rosu

Într-un castron se pun toate ingredientele şi se zdrobesc cu mixerul vertical până se obţine un lichid. Se toarnă

0 voturi    0 comentarii
1h
Bauturi
Vinete cu usturoi la cuptor Vinete cu usturoi la cuptor

Spălăm vinetele și le tăiem în jumatate, pe lungime. Le crestăm și le frecăm bine cu sare. Tăiem usturoiul felii

4 voturi    2 comentarii
1h 5 min
Delicii de post de la bloggeri
Tarta cu dovlecel si branza sarata
Cookie Settings