Ciuperci de padure cu oua

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie
Ciuperci de padure cu oua

Ingrediente

  • 4 oua
  • o ceapa mare
  • o lingurita de patrunjel proaspat tocat
  • 125ml vin alb
  • 500gr ciuperci de padure
  • 1 catel de usturoi
  • 500ml supa de pui
  • otet
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Intr-o tigaie se pun 3 linguri cu ulei si se calesc ceapa si usturoiul tocate marunt.Cand ceapa incepe sa prinda culoare,se adauga ciupercile spalate si taiate in bucatele nu foarte mici.Se lasa la foc mic pana se elimina apa pe care o lasa.Se adauga patrunjelul tocat,vinul si supa de pui.Se amesteca cca 10min la foc mic pana se evapora aproape tot lichidul.Se stropesc ciupercile cu cateva picaturi de otet si se adauga ouale la suprafata;cu grija sa nu se sparga.Se condimenteaza cu sare si piper,se acopera cu un capac si se lasa pe foc pana se intaresc ouale(dupa plac).Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise